Mediamieke gaven

Mediamieke gaven bij mediums en paragnosten. Paragnosten en Mediums zijn mensen die in contact staan met de ongeziene wereld. Paragnosten kunnen contact leggen met overledenen. Mediums kunnen dit niet.  Wel hebben beiden, mediamieke gaven. Je vindt ze op Mediumchat.

Mediamieke gaven

Overeenkomstig aan elkaar hebben zij een of meer mediamieke gaven zoals helderziendheid, helderhorendheid, helderwetendheid en heldervoelendheid. Zo is dat deze mensen met deze gaven lichtwerkers zijn. Zij transformeren duistere zaken of schaduwkanten naar het Licht.

Zo ontstaat er meer licht, en daardoor meer liefde en een hoger bewustzijn. Door dit proces zal er steeds meer van komen, tot het bewustzijn totaal is. Dit zal de aarde naar een nieuwe trilling brengen. Wat dat voor gevolg heeft is niet moeilijk te raden. Steeds meer zullen we één worden met de paranormale wereld, tot de totale eenheid er is.

We zijn niet afgescheiden van het licht, we weten niet wat het is

Toch is het een illusie te denken dat dit nu afgescheiden is. Alles is bewustzijn, alles is energie. Alleen het bewustzijn ligt nu nog versluierd. Zodra de sluier is opgetild en dat doen we door aan onszelf te werken, middels de mediamieke gaven. Waarom de ene paragnost op een andere manier voelt dan de andere is moeilijk te zeggen.

Soms gebruiken zij instrumenten, als kaartleggingen of pendel, soms ook niet. Het maakt geen verschil. Het antwoord dat nodig is of het antwoord op de vraag die gesteld wordt, komt naar je toe. Op welke manier de lichtwerker dan werkt is ondergeschikt aan het proces. Het maakt niet uit.

Wat zijn lichtwerkers

Lichtwerkers zijn wegvoorbereiders. En hoewel het woord Licht in het woord Lichtwerker zit, is het hoewel een dankbare taak. Lang niet altijd fijn. Het is niet altijd leuk om in de ongeziene wereld te kunnen kijken. Het is niet altijd leuk om te weten wat er gaat gebeuren. Omdat de dingen die gebeuren ook niet altijd fijn zijn. Daarom is het woord Licht wel een afleider.

Mediamieke gaven
  • Helderziendheid, het ontvangen van beelden of filmpjes, via het derde oog vraagt iets van de ontvanger. Dat hij of zij gewoon zegt wat hij of zij ziet. Geeft er geen eigen woorden aan, maar geeft door zoals ontvangen. Bij helderziendheid speelt vooral het derde oog een grote rol
  • Helderhorendheid, het ontvangen van boodschappen via het gehoor is ook een mediamieke gave. Toch kan het om een fysiek horen gaan maar ook om innerlijke boodschappen
  • Helderwetendheid is dingen helder weten, zonder dat je weet hoe je dat weet. Je hebt het ontvangene niet geleerd of gelezen en toch weet je het antwoord. Bij helderruiken ruik je de energie die wordt uitgestoten helder en zodoende spoor je zaken als ziekte op
  • Heldervoelend zijn is de gave waarbij je energie voelt. Dit is de gave die je, eenmaal bewust, niet meer kunt afsluiten. Al deze gaven zijn trainbaar wanneer ze een keer aanwezig zijn en het is goed om, wanneer je deze zaken kent en ervaart je erin te verdiepen. Wat betekent hetgeen ik ervaar? Waarom trilt een lage energie op een andere manier dan een hoge. Wat zegt dat. Wat kun je doen bij het waarnemen van een blokkade. Op welke chakra zit de blokkade en wat zegt dat
Mediums en paragnosten hebben mediamieke gaven

Mensen met een mediamieke gave, paragnosten en mediums kunnen van elkaar verschillen in de manier waarop zij werken. Toch hebben zij ook iets met elkaar gemeen. Namelijk dat ze zich zonder uitzondering dienen te aarden en te beschermen. Dit tegen lagere, donkere energieën. Zielen zonder lichaam, aard gebonden overledenen en andere duistere zaken.

Energie ontvangen 

Ook kunnen mensen elkaar energie sturen die niet zuiver is. Middels bijvoorbeeld gedachten die natuurlijk krachten zijn. Deze zogenaamde krachten willen je afhouden van groei en kunnen je bang proberen te maken. Dat doen zij omdat zij niet meer leven. Zij hebben geen universele levensenergie meer. En derhalve dat van mensen die leven nodig. Hoe bewuster iemand is, hoe meer de levensenergie door die persoon kan stromen, als een kanaal.

Wees je bewust van negatieve energie

Dat betekent dat deze persoon ook een beter doelwit is voor lagere energieën. Deze hebben namelijk de angst nodig van de persoon om zich te kunnen voeden. Liefde is in angst niet aanwezig en dit is in duistere energie ook hetzelfde. Daarom wil de lagere energie het liefste dat jij bang bent. Liefde verdragen zij niet. In geen enkele vorm en op geen enkele manier. Heb je vragen over mediamieke gaven, donkere energie, lichtwerk bel dan gerust eens onze spirituele hulplijn.
 


Datum: 02-03-'24

Terug naar overzicht