Over ons Mediumchat.org

Over ons Mediumchat.org
Over ons Mediumchat.org. Welkom op onze spirituele chat hulplijn Mediumchat waar je kunt chatten met mediums, paragnosten, astrologen, coaches, counselors, waarzeggers, healers. Maar ook therapeuten die allen in hun eigen vakgebied jou inzichten, ondersteuning en hulp kunnen bieden. Ook voor een toekomstvoorspelling.
Mediumchat.org werkt met gescreende spiritueel consulenten
Alle consulenten zijn zorgvuldig gescreend en getoetst op hun kwaliteiten die zij aanbieden. Zo weet jij zeker dat jij kwaliteit krijgt. Maar ook professionaliteit en serieus genomen wordt. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te bellen of te chatten. Bieden wij je ook de mogelijkheid aan voor een E-consult. Kunt u later het antwoord in uw eigen tijd lezen.
Gratis account op Mediumchat.org
De keuze is aan jou. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken. Dit is gratis, in je account kun je eenvoudig via een veilige omgeving, credits aanschaffen. en de consulent van uw keuze kiezen. De creditpakketten zijn zeer betaalbaar. Je kunt al spiritueel chatten voor 0,90 cpm. En dat maakt deze spirituele hulplijn uniek.
Voordelen van vooraf betalen met credits
Vooraf credits aanschaffen, kent veel voordelen. Je weet precies wat je kwijt bent van te voren. Zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Als je credits op zijn, wordt vanzelf de verbinding verbroken. Als je met een consulent een chat hebt gehad, kun je deze achteraf op je gemak doorlezen. Want je vindt de chat terug in je gratis account. Je kunt het ook uitprinten, indien gewenst. Mocht je credits over hebben, gaan deze niet verloren en bruikbaar bij een volgend consult. 
Mediums en paragnosten werken op zelfstandige basis
Over ons. De consulenten werkzaam op deze spirituele hulplijn werken op zelfstandige basis. Dat betekent dat de verantwoordelijkheid van de consulten in handen is van de consulenten zelf. Ze worden dus op geen enkele wijze aangestuurd. Of met elkaar in overleg zijn. Ze bepalen zelf hun eigen handelswijze. Mocht je niet tevreden zijn, een klacht hebben, meld dat aan de eigenaar, inclusief de naam van de desbetreffende consulent. Je klacht wordt met zorgvuldigheid in behandeling genomen en voorgelegd aan de consulent.

Over Ons Mediumchat.org
Consulenten ondergaan een screening voordat ze aan de slag kunnen gaan
De consulenten zijn gescreend op hun kwaliteiten. Zodat je zeker weet dat je te maken heeft met een consulent die kennis van zaken heeft. Je kunt hierbij denken aan ervaren tarot kaartleggers, of lenormandkaarten. Helderziende mediums die tevens jouw toekomst kunnen voorspellen. Astrologen die aan de hand van uw naam en leeftijd een geboortelegging of toekomstlegging kunnen doen. Healers die op afstand u healen. Magnetiseurs die via chat of een telefoongesprek je kunnen helen.
 
Denk hierbij aan Reiki, Dolfijn Reiki, en Shamballa. Ook vind je consulenten die werkzaam zijn als gecertificeerd coach, counselor of therapeut. Denk hierbij aan relatietherapeut, depressie- of stress therapeuten die u kunnen bijstaan als u eenzaam bent, depressief, problemen heeft in de relationele sfeer. Ook zijn er consulenten die contact kunnen maken met dierbare overledenen.
Ieder spiritueel consulent werk op een eigen wijze
Elke consulent beheerst op eigen wijze het mediumschap en zijn vaak zeer allround op het paranormale vlak. Gaven als helderzien, helderhoren, helderweten, en invoelend vermogen bezitten de consulenten praktisch allemaal. Die werkzaam zijn op deze spirituele hulplijn. Daarom mogen zij zichzelf ook medium of paragnost noemen.
Pendelen kan ook via chatten
Ook kan een consulent voor u vragen pendelen. Kijk dan bij de naam van de consulent of zij deze gave bezit. Je ziet een keur aan kwaliteiten waarmee u uw voordeel kunt doen. Nu weet je alles over ons en is de weg vrij voor een fijne spirituele chat op Mediumchat.org