Helderwetende en heldervoelende mediums

Helderwetende en Heldervoelende mediums. Je hebt vast al eens vaker op google gekeken om te zoeken naar een goede website waarop mediums, paragnosten, kaartleggers, coaches, healers staan. Omdat jij je spiritueel wilt ontwikkelen en je geïnteresseerd bent in het feit of jij wellicht zelf ook gaven bezit. Als heldervoelendheid, helderwetendheid. Of misschien wel je een medium met deze spirituele gaven raadplegen voor jouw vragen.

Hoe herken je deze gaven

Vaak weet jij van te voren al hoe iets gaat lopen. Heb je zelfs al mensen verteld of gewaarschuwd ergens voor en elke keer komt het uit. Lange tijd heb je er geen aandacht aan geschonken. Maar je vond het wel gaaf. En toch, ineens is daar een gedachte uit het niets, zou ik ook soms helderwetend of heldervoelend kunnen zijn. Je interesse is gewekt en ondanks dat je leventje lekker loopt.  Werkelijk alles op de rit hebt. je wilt wel eens chatten met een heldervoelend medium of paragnost op zo'n spirituele lijn. Om erachter te komen wat jijzelf aan spirituele gaven hebt.

Helderwetende en heldervoelende mediums

Mediumchat.org moet je zijn

Maar waar begin je, welke spirituele chatlijn is goed? Op google heb je het woord helderwetend ingevoerd en je krijgt zoveel mogelijkheden voorgeschoteld. Dat je even door de bomen het bos niet meer ziet. Je besluit de eerste de beste aan te klikken en je komt uit op de website Mediumchat.org Aha denk je, wat een leuke website. Ziet er fris uit, voelt goed aan. En je besluit met een medium te gaan chatten. Je ziet dat je eerst een krediet aan moet schaffen. Op deze website is dat allemaal erg makkelijk, het wijst zich eigenlijk allemaal vanzelf.

Je eerste online spirituele chatgesprek

En voor je het weet, heb je je eerste chatgesprek. Je hebt maar een klein krediet gekocht, omdat je niet wist of het je zou bevallen. Maar het medium van jouw keuze gaf eigenlijk wel zeer goede antwoorden. Waar je echt iets mee kon en ze beaamde ook nog dat jij helderwetend bent. Dus wil je ook nog wel eens een paragnost proberen.

Een groter creditpakket was slimmer geweest

Je ziet, dat als je iets meer credits tegelijk koopt, de prijs per credit naar beneden gaat. Dus besluit je om nu voor een hoger bedrag te gaan, want er staan zoveel mediums en paragnosten op bij Mediumchat.org. Je zou met iedereen wel een babbeltje willen maken. De volgende chat vangt aan en ook deze paragnost voorziet jouw gave. Helemaal blij en ook wel enigszins confuus sta je op achter je laptop om dit allemaal even tot je door te laten dringen.

Oh je kunt je credittegoed bewaren bij mediumchat.org

Je hebt nog wat credits over en laat je die bij mediumchat.org gewoon kunnen bewaren. De volgende dag besluit je nog een keer een medium te raadplegen. Je hebt inmiddels al veel gelezen over het mediumschap en het trekt je erg aan. Ook deze chat is boven wonderen wederom een heel fijn gesprek. Hier zitten toch wel hele bekwame mensen zeg, mompel je in jezelf. Deze website Mediumchat.org moet ik onthouden. Oh, ik zie dat ik ook nog recensies kan schrijven in het Gastenboek. Laat ik dat maar even doen, zo laat ik het medium, en de paragnost zien dat ik veel aan hun gesprek heb gehad. Wel zo aardig van mij.

Gechat met helderwetende en heldervoelende mediums

Geen idee dat er sprake is van bekende mediums en paragnosten bij mediumchat.org. Zal dat de reden zijn dat de online spirituele chat zo kwalitatief goed zijn. 

Ik zou zeggen, als jij nu ook denkt over spirituele gaven te bezitten. Of je hebt onbeantwoorde vragen? Start eens een online chat gesprek op de Mediumchat.org en durf gewoon al je vragen te stellen. Ik heb het uitgeprobeerd en vond het super gaaf. Ben niet teleurgesteld, juist heel verwonderd dat dit bestaat en ik er zo veel aan heb gehad.