Kennismaken met het Elfenrijk Pixies

Kennismaken met het Elfenrijk Pixies. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik een opleiding gevolgd tot Fairyologist. Omdat ik meer en meer de verbinding voelde met het Elfenrijk. Jaren geleden parkeerde ik wat ik zag, heel subtiel snelle bewegende figuurtjes. Het was al vreemd genoeg voor mijn omgeving dat ik me sinds kindsbeen met Engelen verbonden voelde, met Aartsengel Michaël als mijn belangrijkste raadgever, beschermer, trooster.

Werken als spiritueel raadgever

Zoals velen die nu werken als spiritueel raadgever, medium, paragnost. Heb ik meerdere serieuze studies op hoger niveau gedaan. Om mijn omgeving gerust te stellen dat ik ze niet zag vliegen en wellicht ook om mezelf te sussen. Als er nu één ding was dat ik niet kon wegduwen, was het de aanwezigheid van de engelen. Tot op heden is AE Michaël mijn raadgever, trooster, beschermer. En liefdevolle strenge leraar in mijn leven.

Doordat ik mijn ervaringen als heel normaal vond en nog steeds, heb ik niet de behoefte om er zoveel over te vertellen. Of het speciaal te vinden. Engelen zijn er voor iedereen die het wil en die zich voor hen wil openstellen.

Het elfenrijk

Het elfenrijk, hier wou ik wel veel meer over weten. En ergens ook de bevestiging dat ik niet gek ben om ook af en toe het kleine volkje te zien. Al is het maar in een flits. Er is echt een wondere wereld opengegaan. Ik viel van de ene verbazing in de andere. En er was nog zoveel wat ik niet wist wat het elfenrijk betreft. Dat mijn hart helemaal warm voelde, helemaal openging en ik zo de liefde voelde stromen. Dat was één pure ervaring.

Elfen Pixies

Eén van mijn geliefde elfen zijn de Pixies. Pixies kan je herkennen aan hun typische kledij. Groene kleren, een puntmuts, puntoortjes, en een wipneusje. Ze kunnen wel veel vormen aannemen. Het verhaal doet dat ze tot de wezens behoorden die net niet goed genoeg waren om in het hemelrijk te blijven. En net niet slecht genoeg om naar de hel te gaan en om die reden zijn ze gedoemd om eeuwig op de aarde te blijven.

In de meer christelijke verhalen doen de verhalen, dat ze de zielen van ongedoopte baby’s waren. Hoe dan ook, Pixies zijn heel levenslustig, heel speels. En hebben ook wel wat een kinderlijke aard. Ze zijn heel slim en een tikkeltje sluw met een heel grote dosis zelfkennis.

Pixies leven in de nacht

Meestal zijn ze in de nacht heel actief en de kans om misleid te worden door hen is groot. Ze vinden dit trouwens heel leuk. Ze rijden op wilde pony’s en houden van paardenrennen! De meeste kans dat je hen kan zien is op de heide in de herfst. Want daar floreren ze vrolijk en uitbundig rond. Ze veranderen zichzelf in een paddenstoel als ze worden ontdekt.

Roekeloze mensen die deze PIXIE- paddenstoelen eten. Krijgen visioenen waar ze in een slappe lach over de grond rollen. Als de paddenstoeleneters zichzelf terug onder controle hebben. Nemen de Pixies hen mogelijks mee op avontuur en laten ze hen een paar geheime plekken zien. Kennismaken met het Elfenrijk Pixies.

Het elfenrijk omarmen

Wil je het elfenrijk omarmen, dan is een open geest een voorwaarde. Misschien is het wel nog mijn kinderlijke onschuld, verwondering. Of  een levendige fantasie en appreciatie voor de pracht en het mysterie van de natuur. Die ervoor zorgen dat ik glimpen zie. Net zoals iemand aura’s kan voelen zonder ze te zien. Zo is dit ook met het voelen van de energie van elfen tot zelfs het zien, al is het in een flits.

Het waarnemen van elfen is buitenzintuiglijk

Kennismaken met het Elfenrijk Pixies. Onze zintuigen kunnen de frequentie waarop energetische wezens functioneren niet waarnemen. Net zoals we bepaalde geluidsgolven niet kunnen horen. Doch het is niet omdat we iets niet kunnen ervaren met de fysieke zintuigen, dat het niet bestaat. Begeef je regelmatig in de natuur en verbind je met de elementen. Zodat je de principes van de elementen in je leven kan herkennen ( water, aarde, vuur, lucht). Elfen staan heel dicht in de natuur en laten ons zien dat we er soms één puinhoop van maken.


Datum: 28-02-'24

Terug naar overzicht