Familievetes

Familievetes, Er worden televisie programma's aan gewijd, aan de vetes binnen families. Anderen kijken er naar en kunnen er van smullen hoe familieleden tegen elkaar te keer kunnen gaan. Zulke programma's scoren kijkcijfers, het is namelijk iets waar we zelf ook mee te maken kunnen hebben en om die reden zitten we aan het beeld gekluisterd. Reality programma's heten ze met een mooie naam en ik wil ze niet mijn huiskamer laten binnendringen. Maar dat mag iedereen uiteraard voor zich weten.

Een vete binnen de familie kent vaak meerdere oorzaken en eigenlijk is er maar één reden, we gunnen elkaar iets niet. Wat het ook is, waar het ook door komt, we respecteren de ander zijn mening niet en om die reden gunnen we een ander iets niet.

Gunnen, sinds ik het principe begrijp van iedereen alles gunnen, heeft mijn leven een zeer positieve wending genomen. Ja maar, ik gun iedereen ook alles en toch ontstaat er ruzie. Komt niet door mij hoor, want ik gun die ander alles. Oh ja, wat gun jij jezelf? En als je die vraag aan jezelf stelt, dan zou het zo maar eens heel lang kunnen duren, voordat je daar een antwoord op hebt.

Gunnen valt en staat met jezelf iets gunnen. Zodra je jezelf iets gunt en al je vezels in je lijf, knikken volmondig ja, dan gun je het een ander ook en ontstaan er geen vetes. Nooit. Je bent ze namelijk voor, je gunt de ander zijn geluk, je gunt de ander wat je jezelf ook gunt. Liefde in al zijn facetten. Zodra jij last hebt van een vete, kan binnen de familie zijn, maar zelfs ook met je eigen kinderen, die je de rug toekeren, of je partner waarmee je nog wel samen bent, maar elkaar het licht in de ogen niet gunt, wordt het tijd om hulptroepen in te schakelen. En waar vind je deze hulptroepen? Op www.mediumchat.org

Op deze website vind je zeer bekwame mediums en paragnosten die zich gespecialiseerd hebben in anderen iets gunnen. Ze geven je inzichten waarom in jouw leven de banden binnen jouw familie niet zo goed lopen. Ze vertellen je waarom jouw kinderen je de rug toekeren. Wie weet overlaad je je kinderen met allerlei goedbedoelde adviezen, waar ze helemaal niet van gediend zijn en ze je niet meer willen spreken, omdat je in hun ogen je overal mee wilt bemoeien. Is maar een kleine suggestie hoor, denk er maar eens over na.

Wie kun jij het beste benaderen als je met jezelf, je familie, je kinderen, je partner in de knoei zit en wel daar bij wat ondersteuning kan gebruiken? Wolf, een spiritueel coach, die je graag begeleidt in jouw persoonlijk proces. Dan raad ik je zeker aan, Anneleen, zij is een allround medium, die aan de hand van een kaartlegging de situatie kan schetsen waarin jij je nu bevindt en oplossingen kan geven hoe je het in de toekomst kunt aanpakken.

Spreek je Engels en chat je liever in deze taal. Dat kan ook op de website van www.mediumchat.org Dan raad ik je een chat consult aan met Magnificent Soul, jarenlange ervaring in counseling en je zult zeker heel veel profijt hebben van je chat.

Familievetes doen pijn. Veel pijn, die vaak ontstaat vanuit onbegrip. En in het woord onbegrip, zit ook het woord begrip. Als we eens wat meer begrip voor elkaar zouden hebben, voor elkaars mening, dat we ons realiseren dat iedere mening telt en er mag zijn, wordt de wereld vanzelf een stukje mooier en houden we familievetes of welke vete dan ook, buiten de deur.

Zit jij middenin een familievete en houdt het je bezig? Chat dan eens met een medium of paragnost van www.mediumchat.org luister goed wat deze je adviseert en koop daarna een grote bos bloemen en stap met lef en durf af op het familielid waar het niet meer zo mee botert. Toon begrip voor elkaar en respecteer elkaars mening. Vetes zijn er om op te lossen. Behoefte aan een chat met mij? Ik ben er voor je. Liefs Von
 
Datum: 05-11-'18

Terug naar overzicht