De beller en de kaartlegging.

Vandaag was het een bijzondere dag. Het was mijn verjaardag. En omdat ik wist dat mijn kinderen die inmiddels de deur uit zijn vandaag toch niet zouden komen besloot ik gewoon in te loggen op mijn werk als spiritueel consulent. Natuurlijk had ik een vaste kring bellers, en toch, ook best veel nieuwe. Bellers die hun horizon wilden verbreden of gewoon eens wat meer wilden weten over gidsen, engelen, helderziendheid, spiritualiteit, en zaken als nieuwetijdskinderen, de toekomst of onvoorspelbare aflopen. Het kwam wel eens voor dat mensen belden over rechtszittingen. Het verloop ervan wilden weten. Soms was je verbaasd welke dingen mensen bezig konden houden. Vandaag was het mijn verjaardag en ik was net ingelogd. Mijn gidsen waren verschenen, en ook mijn beschermengel hield de wacht. Deze was er altijd, hoewel soms wat op de achtergrond. Dat was voor mij ook prima. Als ze mijn bescherming bescherming maar hoog hield en waarschuwde als deze opnieuw gedaan moest worden, dan mocht ze wat mij betreft, ondanks haar belangrijke taak best op de achtergrond blijven. Ik vond het allemaal prima.
Vandaag was het, zoals gezegd mijn verjaardag. Eerst belde er iemand over een vriendje. Moeizame relatie. Maar ze hield zoveel van hem. Vriendje leek mij op zich wat egoistisch, maar goed, wie was ik. Ik waarschuwde haar goed voor zichzelf te zorgen en ze beloofde het. Vriendje bezorgde mij een nogal naar gevoel dus ik benadrukte het nog een keer. Nogmaals de belofte.

Daarna waren er bellers over tweelingzielen. Stomtoevallig had ik vanmorgen nog aan mijn tweelingziel gedacht die aan de andere kant van het land woonde. Hij was verhuisd omdat hij zijn gevoelens voor mij niet kon hanteren en vertrok. Ik heb hem tot nu toe alleen in meditatie terug gezien dus ik was begaan met de beller wiens gevoel mij niet onbekend was. Toen belden er een paar mensen met gezondheidsproblemen. Ik moest hen, stuk voor stuk verwijzen naar de huisarts maar kon hen wel vertellen wat de oorzaak geestelijk gezien was van de verstoring die hen ziek gemaakt had en gaf hen wel een healing. Ik gaf hen ook wat handvaten mee voor hun bescherming die wel wat magertjes was. Zo konden entiteiten en donkere geesten in hun energieveld komen en zouden ze gemakkelijk ziek worden, of, nog zieker. En daar zat niemand op te wachten dacht ik zo. Doordat ik al deze energie oppikte werd ik wat vermoeid en was het de vraag of ik nog moest of mocht doorgaan. Mijn gids knikte ja ten teken dat ik nog een beller mocht aannemen.

De volgende beller was een van mijn vaste bellers. Zij was een mede kaartlegster en belde mij vaak om verder te komen in haar spirituele reis, of om even af te stemmen. Om te zien of er nog donkere aanklevingen in haar aura terecht gekomen waren of gewoon voor een healing. We hadden al heel wat afgekletst en zo kwam het dat ik er ook helemaal niet raar van opkeek dat ze nu belde. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Galmde ze. Oh, ze wist dat het mijn verjaardag was, hoe kan dat nu? Natuurlijk! Ze was helderziend. Hahah, ik moest heimelijk lachen om de gedachte en ze vervolgde met dat ze voor mij graag een legging wilde doen. Voor mij? Op haar eigen kosten? Dat was lief! Haar gidsen hadden haar verteld dat ze mij moest verrassen met een verjaardagslegging. Ik was helemaal ontroerd door dat sympathieke gebaar en luisterde ademloos hoe de kaarten geschud werden. Ik mocht zelf stop zeggen en ze gebruikte de Lenormand kaarten. Ze spreidde de kaarten en begon met haar verhaal. Ik zou mij spiritueel gezien nog meer ontwikkelen en geestelijk een sterk persoon worden. Ik zou mijn eigen waarde realiseren en mij ontwikkelen als een bruggenbouwer in de geestelijke ongeziene wereld. Een ware strijder zou ik zijn. Ik zou ook nog voor verrassingen komen te staat dit jaar. Het zou een bijzonder jaar worden. Dat was natuurlijk geweldig. Ik vond het een geweldige verrassing en was blij met wat ze voor mij had gedaan. Ik besloot met de vraag of ik ook nog iets voor haar mocht doen en trok voor haar een Engelenkaart. Het was de kaart van de Boodschapper. De tekst die erbij stond was dat de boodschap die zij onlangs voor een ander had ontvangen ook op haarzelf van toepassing was. Hoe mooi is dat? Het werd vandaag eens te meer bewezen dat, hetgeen je aan een ander gaf, ook voor jezelf van toepassing is. Als je zaait zul je oogsten.
 
Datum: 11-11-'17

Terug naar overzicht