Clairvoyant
Clairsentient
Claircognizant

1 credit p.m.

Medium Ton

Clairvoyant, clairsentient, claircognizant medium, pain reliever, magnetizer, healer, relaxation therapist, photo reader and card reader.

I would like to help you in the right direction through these spiritual gifts, through the help I may receive from the other side, .

My spiritual gifts and talents are;

- Advising people by my qualities as a medium, photo reader and card reader..

- Answering questions about problems that people are dealing with.

- Treat people energetically remotely and thus restore the energetic system.

- Relieve and/or remove pain in people through remote treatment.

- Calm people down through energetic remote treatment. 

Experiences (8):


Martijn:
Medium Ton is echt een geweldig medium. hij ziet ongelooflijk veel, is erg gedetailleerd en weet alles helder te communiceren. als je echt een topper op dit platform zoekt, is Ton je man.

S.:
Top medium! Onlangs een healing van Ton gehad en echt niet te geloven... maar ik voel me echt opgelucht, veel beter dat de dagen hiervoor! Heel erg bedankt, Ton!

Janneke :
Fijn gesprek gehad.

Janneke :
Fijn gesprek gehad.

Celia :
Ik vind de healing van Ton de beste die ik heb gehad. Je voelt echt verschil. Het is natuurlijk daarna wel aan jezelf om ook positief te blijven en dingen aan te pakken, maar tijdens consults geeft Ton inzicht in wat nu speelt waardoor je weer vooruit kan. Kan ook helpen bij keuzes door te voelen wat bij jou past. Ton voelt voor mij kalm, begripvol en nuchter aan waardoor het prettig en vertrouwd voelt om vragen en situaties met hem te delen. Ook verzint hij geen antwoorden over de toekomst om zo slechts te zeggen wat jij hoopt te horen.

Sam:
Ton heeft mij een hele goede healing gegeven. Ik voelde me echt goed erna. Ik begon te dansen te springen. Deze man is echt heel goed. Ik raad je hem aan. Hij weet wat hij doet!

Kiki:
Ton is super goed in wat hij doet, hij heeft veel gaves en ziet de zaken goed. Hij helpt goed. 5 sterren verdiendt ton

Anoniem:
Super bedankt ton geweldig Dankjewel voor de healing Eerste keer dat ik een healing heb gedaan ik voel me rustiger ik voelde letterlijk de angst weg gaan door me voeten ongelofelijk ben je . Ik kom zeker weer terug Super super bedankt


Share your experience with Medium Ton!


Start chat
Email consultation Back