Medium
Tarot cards
Coach

1 credit p.m.

Maricarmen

Im Maricarmen. I have been working in the paranormal world for almost twenty years. Im a medium and for my consults I make use of the tarot card, the Spaanse card and of the lenormand card. They helpt me to provide you a more accurate picture of your future, present and past. Call me with your doubt, Im here to help you clarify them. 

(7):


T:
Super goed alles wat ze zei klopte!!!

R:
Hallo, mijn vorige review is niet geplaatst over Maricarmen en ik hoop dat deze nu wel wordt geplaatst. Ik wil zeggen dat Maricarmen heel goed is in haar werk en kan heel goed invoelen. Ons consult gisteren was goed, ze wist precies wat er gaande was en benoemde zaken alsof ze de persoon kent. Echt een aanrader.

Assia:
HaZe is kort door de bocht in haar antwoorden. Maar stelt geen vragen. En het klopt wat ze zei. Ben Benieuwd of de toekomst voorspelling dan uitkomt

rita:
geweldig hoop dat het uitkom,laat het je weten

Anneke:
Ik was in gesprek met deze dame. Wauw zo bij het rechte eind. Wilde even verder praten, maar je bent offline. Wie weet volgende keer. Heb je niet kunnen bedanken.

R:
Ik snap niet waarom er niks over deze Lieve vrouw te lezen is. Er zijn zoveel dingen uitgekomen wat zij heeft voorspeld. Ze is straight to the point en draait niet om de feiten heen. Ze stelt ook bijna geen vragen vergeleken met anderen op de site. Zij vertelt de situatie van toen nu en in de toekomst. Ik blijf bij haar terug komen als dat nodig is. U bent een topper. Ik hoop dat deze reactie geplaatst wordt want deze vrouw verdient het. Mensen u zult er geen spijt van krijgen. Go for it

Roos:
Dankjewel voor een superfijn gesprek, heel verhelderend, heeft een positief gevoel achter gelaten. Klopte ook allemaal, dus ik ga er vanuit dat het ook goed komt!!

Start chat
Back