Hoe werkt Mediumchat.org

Hoe werkt het chatten op Mediumchat.org. Binnen één minuut kun jij een chat starten met een gekwalificeerde medium of paragnost. Je hoeft hier maar een paar stappen voor te zetten. 

Stappen om direct een chat te kunnen startenHoe werkt het op Mediumchat.org
  1. Ga naar de pagina credits en registreer je
  2. Nu heb je een account
  3. In dit account schaf je een van de creditpakketten aan
  4. Kies een van de online spiritueel consulenten uit
  5. Start de chat
Al voor 0,90 cpm chatten op Mediumchat.org

Wij vinden dat iedereen in de gelegenheid moet zijn, een spirituele chat te kunnen starten, als dat nodig is. Daarom zijn de prijzen voor een creditpakket betaalbaar. Je kunt namelijk voor 0,90 cpm chatten met gekwalificeerde mediums en paragnosten. Wij vinden dat voor iedereen spirituele begeleiding mogelijk moet zijn. Als iemand dat dringend nodig heeft.

Basis pakket: 10 Credits
€10,00 (€1,00 per credit)
Basis pakket
10 Credits
€10,00
(€1,00 per credit)
Pakket Brons: 20 Credits
€19,00 (€0,95 per credit)
Pakket Brons
20 Credits
€19,00
(€0,95 per credit)
< Meest gekozen pakket
Pakket Zilver: 40 Credits
€38,00 (€0,95 per credit)
Pakket Zilver
40 Credits
€38,00
(€0,95 per credit)
Pakket Goud: 60 Credits
€54,00 (€0,90 per credit)
Pakket Goud
60 Credits
€54,00
(€0,90 per credit)
< Meeste waar voor het geld!
$ £

De betaaldienst rekent af in Euro.

Mediumchat.org dag en nacht bereikbaar

Weet ook, naast hoe het werkt, dat er zowel overdag als in de nacht ruim voldoende paranormale hulpverleners aanwezig zijn. Die verschillende talen spreken. Er wordt namelijk gechat door mediums en paragnosten van over de hele wereld. Omdat Mediumchat kwaliteit wil leveren. Als iemand een chat start. Daarnaast werken wij met bekende internationale mediums en paragnosten.

Je krijgt van elke spiritueel consulent tijdens de chat, de volledige aandacht. Niets van het gesprek wordt geregistreerd. Alleen jij kunt de chats nalezen in je eigen account. Dat bieden wij als Mediumchat gratis aan onze klanten aan. Maar die zijn privé en verder voor niemand zichtbaar. 

Chatten kan anoniem bij Mediumchat.org

Ondanks dat je je eerst dient te registreren. Dit is omdat wij zo de chat kunnen aanbieden voor 0,90cpm. Omdat je met een account gebruik kunt maken van aanschaf credits. Kun je bij Mediumchat anoniem chatten. Je kunt je account zo invullen dat de spiritueel hulpverlener van jou geen naam ziet staan, tijdens de chat. Zo blijft je privacy gewaarborgd. 

Mediumchat.org heeft zeer tevreden klanten

Als je nog twijfelt een chat te starten. Kijk dan eens op de pagina Gastenboek. Hier vind je alle reviews terug die de honderden tevreden bezoekers per dag, voor alle Chatconsulenten achterlaten. Zo weten wij dat we met trots mogen zeggen. We zijn de betere spirituele chatlijn!