Medium kiezen
 Vragen stellen
 Klaar!

E-consult Mediumchat

E-consult. Laat een spiritueel hulpverlener van Mediumchat jouw vragen beantwoorden via email. Je hebt de antwoorden dan op papier. Wel zo fijn!

Wat is een E-consult

Je kunt een emailconsult zien, als het opstellen van jouw vragen op papier. Die je vervolgens naar een van de spiritueel consulenten opstuurt. Deze consulent zal jouw vragen beantwoorden. Ook per email. Jij vindt deze antwoorden weer in je account van Mediumchat. Deze manier van spirituele hulp kan een aanvulling zijn op een chatconsult. Je hebt zo fijn gesproken met een helderziende, dat je nog wel meer wilt weten. Een chat starten, kan dan ook. Maar ook een emailconsult is dan slim om te doen. Je kunt ook er voor kiezen, omdat je misschien zelf liever niet belt of chat.

Hoe stel je een Emailconsult op

Het opstellen is heel eenvoudig. Je hebt er wel een gratis account voor nodig. Zodat je voor 25,- credits aan kunt schaffen. Als je dit hebt gedaan. Kies je een van de mediums of paragnosten uit, die een E-consult aanbieden. Diegenen die dit aanbieden, staan rechts op deze pagina. Hoef jij niet meer te zoeken, wel zo makkelijk. Nu is het tijd om je vragen te gaan opstellen. Graag zo duidelijk mogelijk. Noem namen en geboorte data van diegenen waar je vragen over stelt. Wil je foto's meesturen. Of een foto laten lezen? Dat kan en is zelfs gratis bij een E-consult. Als je dit allemaal hebt gedaan, druk je op verzenden.

Wanneer ontvang je de antwoorden op jouw vragen

Binnen zo'n 2 dagen ontvang jij op jouw vragen, de antwoorden. Deze vind je terug in je account. Antwoorden per email zijn altijd zeer uitgebreid. Dat is fijn, dan kun je het goed tot je door laten dringen. En lezen wanneer het jou uitkomt en net zo vaak als je dat wilt. Heb je dan nog vragen. Chat dan met de consulent die jouw emailvragen beantwoord heeft. Of kies voor een ander medium of paragnost. Of wellicht kies je om nog een keer een aantal vragen op papier te stellen. Die keuze is uiteraard geheel aan jou. 

Het kan zijn dat de door jou gekozen spiritueel hulpverlener afwezig is, of niet in de gelegenheid is. Jouw vragen te beantwoorden. Weet dan dat de lijnhouder dit in de gaten houdt. En jouw vragen doorzet naar een ander medium of paragnost. Maar dit komt bijna niet voor. 
E-consult Mediumchat.org